De Weijde Blick

Ondertitel

Hoe werkt Quantum-Touch?

De Quantum-Touch-beoefenaar focust op zijn eigen levenskrachtenergie (ook wel chi, ki, prana of mana genoemd) en versterkt die energie te door ademhalingstechnieken en lichaamsbewustzijnsoefeningen. Als de Quantum-Touch-beoefenaar een hoog trillingsveld van levenskrachtenergie aanbiedt op een lichaamsdeel met pijn of een ontsteking dan zorgt hij/zij op deze manier voor de mogelijkheid tot healing door middel van energie.

Alles in onze wereld resoneert of trilt. Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, hebben die dingen de neiging om samen te komen, zich op elkaar af te stemmen. Meestal zal de lage frequentie toenemen om zich aan de hoge frequentie aan te passen. Bij Quantum-Touch leer je door middel van ademhalings- en meditatietechnieken de trilling van je handen tot een zeer hoge frequentie op te voeren. Wanneer je jouw handen rond een gebied van pijn, spanning of ontsteking plaatst, zal de lage trilling van degene die de energie ontvangt zich aanpassen en de hoge trilling overnemen. Door dit hoge en krachtige trillingsveld kan de energie in een pijn- of ontstekingsgebied weer gaan doorstromen waardoor de pijn kan afnemen. Je hoeft alleen maar de helende energie aan te bieden en het lichaam doet zoveel mogelijk als op dat moment in zijn vermogen ligt – terugkeren naar datgene waarvoor het bedoeld is – zo optimaal mogelijk zijn werk doen.

Healing is een fascinerend proces dat over het algemeen niet begrepen wordt. Veel mensen denken dat ze anderen kunnen genezen, maar heling is altijd zelfheling. Het zijn de cellen die zichzelf genezen. Cellen willen gezond zijn en in de juiste energierijke, emotionele en voedingsomstandigheden zullen ze daar zelf voor zorgen. Het lichaam heeft een buitengewone intelligentie en buitengewoon vermogen om zichzelf te helen.


  • versnelt genezingsproces
  • scheefstanden worden uitgelijnd
  • helpt bij rugklachten, o.a. scoliose
  • versterkt en beschermt eigen energie (ook bij HSP)
  • ontstekingen genezen sneller
  • na trauma/ongeval/botbreuken
  • ontspanning en slaapverbetering
  •    kortom bij alle klachten

Wij geloven dat deze manier van werken invloed heeft op het diepste niveau (kwantumniveau) en het vervolgens ‘omhoog werkt' naar atomen, moleculen, cellen, weefsels en dan… zien we de botten bewegen. Maar omdat we maar een beperkt bewustzijn hebben, of gebruiken, zien we niet de miljoenen kleine veranderingen op de diepere niveaus.

Wij denken wondertjes te zien gebeuren, maar de werkelijkheid isdat we invloed hebben op alle niveaus van het lichaam, dat zichzelf kan genezen. Het principe is werkelijk erg eenvoudig. Door de ademhalings- en lichaambewustzijnsoefeningen verandert de therapeut zijn/haar trilling naar een zeer hoog niveau. Door de handen op het pijnlijke of zieke gebied te houden, antwoordt het lichaam door zijn eigen healing te realiseren.Introductie behandeling 30,00 euro ongeveer 1 uur 


Kosten 40,00 euro ongeveer 1 uur


Aanbeveling een combinatie van  Quantum-Touch - Massage en Magnetiseren 1,5 uur Kosten 55,00 euro